Informatie voor u gaat inschrijven: Zwemlessen De Lier


De zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen die op de opvang zitten.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in een waterrijke omgeving en zoeken het water graag op in één van de vele zwembaden, zee of recreatieplassen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Daarom zal de Lange Keizer in samenwerking met het zwembad vanaf september zwemlessen gaan aanbieden!
De zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen die op maandag en vrijdag op de opvang zitten, deze vinden beiden plaats van 15.00-15.45u.

Bij inschrijving komt uw kind op de wachtlijst

Een begeleid(st)er van de Lange Keizer zal de kinderen naar het zwembad brengen en de kinderen daar waar nodig helpen met het omkleden.
Na de zwemles zijn er twee mogelijkheden; U kunt uw kind zelf op komen halen bij het zwembad of een begeleid(st)er brengt uw kind weer terug naar de opvang.
BELANGRIJK: Wilt u in het tekstvak ‘opmerkingen’ aangeven welke van de twee opties u kiest met betrekking tot het halen na de zwemles.

ABC-pakket. U ontvangt dan via het zwembad een factuur van € 800. De resterende € 125 wordt door de Lange Keizer betaald. Voorwaarde hiervoor is wel dat uw kind minimaal 1,5 jaar via de Lange Keizer zwemlessen volgt. Indien uw kind stopt bij de NSO of stopt met de zwemlessen via de NSO, dient u een deel (naar rato) terug te betalen.

Vakanties: Tijdens de korte vakanties zullen de zwemlessen door lopen. Alleen in de zomervakantie zijn er geen zwemlessen.

Activiteit(en) selecteren
    Zwemles maandag
Deze activiteit is op: Maandag.
Beschikbare plaatsen zijn voor 0% gevuld.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in een waterrijke omgeving en zoeken het water graag op in één van de vele zwembaden, zee of recreatieplassen. Daarom vinden wij het belangrijk, dat...