Informatie voor u gaat inschrijven: Zwemlessen Delft


Op de volgende pagina kun u uw kind aanmelden voor het A zwemdiploma. 

De zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen die op de opvang zitten.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in een waterrijke omgeving en zoeken het water graag op in één van de vele zwembaden, zee of recreatieplassen. Daarom vinden wij het belangrijk, dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Daarom zal de Lange Keizer in samenwerking met het zwem en squash centrum vanaf september zwemlessen voor diploma A aanbieden. 

Startdatum: De wachttijden van het zwembad zijn ongeveer een half jaar na inschrijving. Let op, dit is een streefdatum en de werkelijke startdatum kan dus afwijken. Hiervoor kunnen geen garanties worden gegeven, we zijn afhankelijk van de wachttijden bij het zwembad.

Een begeleid(st)er van de Lange Keizer zal de kinderen naar het zwembad brengen en de kinderen daar waar nodig helpen met het omkleden.
Tijdens de zwemles is er de gelegenheid om te komen kijken.

Na de zwemles zijn er twee mogelijkheden; U kunt uw kind zelf op komen halen bij het zwembad, of een begeleid(st)er brengt uw kind weer terug naar de opvang. 

De betaling zal volledig automatisch verlopen via de Lange Keizer. Wanneer de 5 lessen op een zwemkaart gebruikt zijn worden er 5 nieuwe lessen op de kaart gezet. Eens per maand wordt gekeken of er voor uw kind 5 lessen zijn aangeschaft, zo ja dan ontvangt u via de Lange Keizer een rekening. De 5 lessen op een leskaart zijn maximaal 5 weken geldig. Mocht uw kind een les missen, is er de gelegenheid om deze in te halen op woensdag of zaterdag.

Voor inschrijving wordt er eenmalig 29 euro in rekening gebracht door het zwembad.

Vakanties: Tijdens de korte vakanties zullen de zwemlessen door lopen. Alleen in de zomervakantie zijn er geen zwemlessen.

Activiteit(en) selecteren

Deze activiteit is op: Maandag.
Beschikbare plaatsen zijn voor 33% gevuld.

Startdatum: De wachttijden van het zwembad zijn ongeveer een half jaar na inschrijving. Let op, dit is een streefdatum en de werkelijke startdatum kan dus afwijken. Hiervoor kunnen geen garanties worden gegeven, we zijn...

Deze activiteit is op: woensdag.
Beschikbare plaatsen zijn voor 0% gevuld.

BELANGRIJK: Inschrijven voor de woensdag is momenteel alleen mogelijk voor NSO Jan Loris en Marie. Startdatum: De wachttijden van het zwembad zijn ongeveer een half jaar na inschrijving. Let op, dit is een streefdatum en...

Deze activiteit is op: Vrijdag.
Beschikbare plaatsen zijn voor 0% gevuld.

BELANGRIJK: Inschrijven op vrijdag is momenteel alleen mogelijk voor NSO Jan Loris en Marie. Startdatum: De wachttijden van het zwembad zijn ongeveer een half jaar na inschrijving. Let op, dit is een streefdatum en de...