Informatie voor u gaat inschrijven: De Achtsprong


Voordat u de activiteiten op de volgende pagina bekijkt in het kort een aantal belangrijke dingen:

I.v.m. de huidige situatie omtrent Covid-19 zal het aanbod kleiner zijn dan u van ons gewend bent. Mocht de situatie zodanig veranderen, kunnen wij besluiten om de cursus voortijdig af te breken, uit te stellen of op een andere manier door te laten gaan. Wij hopen op uw begrip.

Tijdstip en data activiteiten: Over het algemeen sluiten de activiteiten aan op de schooltijden. De lengte van de activiteiten varieert tussen 30 en 90 minuten. Per activiteit staan de belangrijke data en tijdstippen aangegeven.

Kosten: Aan elke activiteit zitten verschillende kosten verbonden. U ontvangt hiervoor een factuur. Wanneer uw kind op de dag van de activiteit naar de NSO komt vergoedt de Lange Keizer 4 euro per kind per keer, en stuurt de Lange Keizer een factuur. Wanneer uw kind op de dag van de activiteit niet naar de NSO komt, ontvangt u van de aanbieder een factuur.

Overlap: We hebben geprobeerd voor elke leeftijdscategorie zo min mogelijk overlap te creëren met andere activiteiten, dat is in veel gevallen gelukt. In enkele gevallen is er wat overlap, let er dus op dat de activiteiten waarvoor u uw kind aan meldt niet overlappen!

 

Elke activiteit heeft een minimum aantal inschrijvingen nodig om door te gaan. Als dit minimum bereikt is kan de activiteit door gaan, . Elke activiteit heeft een maximum aantal deelnemers. Bij de activiteit kunt u zien hoeveel dit is en hoeveel aanmeldingen er al zijn gedaan. Als de activiteit vol is kunt u uw kind nog wel opgeven. Uw kind komt dan op de wachtlijst te staan. Als er dan toch nog een plekje vrij komt dan kan uw kind alsnog mee doen.

 

LET OP: U betaalt overigens per hele cursus; de kosten staan aangegeven als kosten per les, maar dit is puur symbolisch om te laten zien wat de cursus omgerekend per les kost. Mocht uw kind dus een keer niet naar een les komen, dan dient alsnog de volledige cursus betaald te worden.

 

Tot slot wensen we de kinderen alvast heel veel plezier bij alle activiteiten!

 

Activiteit(en) selecteren

Op dit moment is er (nog) geen informatie over de activiteiten beschikbaar.